Jauheliha-valkosipuli-yrtti piirakka ♥ :
1-2 Sunnuntai valmis-piirakkapohja (2 jos haluaa piirakan päälle kannen)
400g jauhelihaa
1 muna
1purkki Creme Bonjour Cuisine,valkosipuli-yrtti
1purkki Kolmen juuston ruokakerma
200g juustoraastetta
vähän suolaa ja pippuria
Valmistus:
1. Pista uuni päälle, 200 asteeseen.
2. Voitele vuoka kunnolla.
3. Kauli taikina ohuemmaksi ja laita se sitten vuokaan. Paina haarukalla pari reikää taikinan pohjaan.
4. Laita vain pohja noin 10 min. uuniin,ja ota sitten ulos.
5. Paista jauheliha ja mausta suolalla ja pippurilla.
6. Ota jauheliha pois pannulta ja pistä muovikulhoon.
7. Ota puhdas muovikulho ja sekoita Creme Bonjour Cuisine,kolmen juuston ruokakerma,muna ja juustoraaste,skoita kunnolla.
8. Laita jauheliha vuokaan ja kaada Creme Bonjour Cuisine,kolmen juuston ruokakerma,muna ja juustoraaste sekoitus jauhelihan päälle.
(9.) Jos haluat kannen piirakalle, kauli taikina ohueeksi (2-3mm) ja laita se piirakan päälle ennen uuniin laittoa (voit pitsää paari reikää piirakan päälle jos haluat.)
Maailman paras piirakka!! :P
Valmis piirakka :D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti